perjantai 20. heinäkuuta 2012

Pariisi ja Amsterdam

Pariisi jai taakse eilen, samoin Friend's hostel ja sen oudot kujat jotka olivat pullollaan miehia. Monien itsetuntoa nostattavien kommenttien jalkeen keksimme vahingossa keinon jolla karkottaa miehet: "Just finnish'', jonka koulutetut pariisilaiset ottivat neuvona lopettaa turha mairittelu, vaikka yritimme vain esittaa juntteja kielitaidottomia.

Pariisissa kiersimme pakolliset nahtavyydet: Notre Dame, Louvre, torni, jonka puistossa siemailimme valkoviinin, likaisen Seinen sillat, Sacre Coeurin ja sen kukkulan jolta vihdoin sai siiderii (yhden juomalasin verran, mutta silti) seka Champs Elysee riemukaarineen ja kalliine liikkeineen joihin japanilaisturistit jonottivat metrikaupalla. Vilauttelimme pikkuhousuja kuin Marilynit konsanaan metrojen viilettaessa alitsemme. Selvisimme myos pahamaineisesta hostellialueesta ja suuresta maanalaisesta maailmasta mahtavan ranskankielentaitomme avulla!

Matka Amsterdamiin veloitti kukkaroitamme 30e per nena, mutta kaupunki on todellakin nakemisen ja tuoksuttelemisen arvoinen. Eilen vierailimme pubissa juomassa paikallista ja halpaa kaljaa ja tanaan yritamme paasta Anne Frankin taloon (jono on piiiiiitka). Kuviin tai kirjoittamiseen ei ole enaa aikaa, valo valkkuu punaista, mutta sen verran tietoa, etta huomenna matka jatkuu Kopikseen !

- Villu ja hoputtava Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti